فست فود مرگ، خطرناک‌ترین غذای جهان

«فست فود مرگ» عبارت است از پیتزای سرخ شده با پنیر، سبزیجات سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده و ادویه کاری، چیکن تیکا ماسالا، دو عدد سوسیس، شیش کباب، هشت بال مرغ، سالاد کول اسلاو با پنیر چودار، سس‌های قرمز و قهوه‌ای خانگی

«کریس اور» سرآشپز اسکاتلندی ۳۹ ساله، رستورانش با نام «وی من» را در شهر ملبورن مرکز ایالت ویکتوریا استرالیا در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از هشت سال زندگی در این منطقه راه اندازی و منوی اسکاتلندی را به مشتریانش عرضه کرد. یک سرآشپز حرفه‌ای این بار با فست فود مرگ با نام mega death، علاقه‌مندان به فست فود را حیرت زده کرده است؛ او در این وعده غذایی عجیب فست فود‌های متنوع را با هم در یکجا جمع کرده که حدود ۴۰۰۰ کالری دارد. این فست فود را که ۴۰۰۰ کالری دارد، فست فود «مرگ» نامگذاری کرده اند، با توجه به اینکه کالری مورد نیاز زنان در روز به طور متوسط ۲۰۰۰ و برای مردان تا ۲۵۰۰ کالری است.

قیمت این محصول مرگ آور ۵۰ دلار است. «اور» می‌گوید ایده این فست فود «حماسی» از مدت‌ها پیش در ذهنش بوده، اما از اعمال این ایده مطمئن نبوده چرا که شهر ملبورن به غذا‌های سالم شناخته می‌شود. با وجود این فست فود مرگ در این مدت توانسته با استقبال زیادی روبرو شود، تا جایی که برخی به این فست فود معتاد شده اند و هر بار برای خوردن آن به رستوران اور می‌روند.

پیش به سوی مرگ تدریجی با مصرف فست فود


هموطن عزیز: سلامتی شما آرزوی ما است و تنها با افزایش دانش صحیح سلامت می توان بر بیماری ها چیره شد.

تیم تحقیق و توسعه آزمایشگاه پاتوبیولوژی و مولکولی دکتر قلی زاده-دکتر اسفندی

شماره تماس:

۰۲۱-۳۶۲۵۳۶۹۸

۰۲۱-۳۶۲۵۰۴۶۳